Maak kennis met Mick

Foto van Mick

Hallo, ik ben Mick Bonné, en al sinds mijn prille jeugd geinteresseerd in de natuur en alles daarom heen. Mijn persoonlijk motief om voor dit concept te kiezen is om mijn levenstaak in kaart te brengen, namelijk een project dat laat zien dat je met liefde en respect elk levend wezen kan behandelen om zo te komen tot een staat van "zijn", "rust" en "eenheid".

Relaxatie geven aan mens & dier en zorgen voor balans in het lichaam in deze tijd van stress en drukte. Het leven wordt alsmaar drukker,en mens & dier hebben nood aan rust & ontspanning. Hun gezondheidsfactor en gedrag zullen daardoor ook veranderen, die ik terug zal helpen bijsturen op een natuurlijke manier. Zo kunnen ze terug bewust worden van hun eigen "ik".

Ik vervang geen (huis-of dieren) arts, maar zie mezelf als een aanvullende factor om in samenwerking met de reguliere geneeswijzen ervoor te zorgen dat men zich weer beter kan gaan voelen. In die zin vervul ik dus een ondersteunende functie.

Als nevenactiviteit zal ik ervoor zorgen dat dieren opvang, verzorging en aandacht kunnen genieten wanneer hun baasjes moeten werken,op vakantie gaan of er even tussenuit willen. Dit in de vorm van uitlaatservice en thuisopvang, in de dieren hun vertrouwde omgeving, zodat ze niet nog eens op een vreemde plaats hoeven te verblijven.

Als u op zoek bent naar de ultieme ontspanning en een gezondere zelf, dan bent u hier aan het goede adres! .

Foto van Mick met paard
Foto van Mick met honden

Back to ToparrowBack to Home Pagina