Behandeling Dierenlogo

Dieren Communicatie

We noemen het ook wel dierenfluisteren,kan met het dier bij mij of op afstand via foto. Door dierencommunicatie kunnen we te weten komen wat er aan de hand is. Telepatisch communiceren is eigenlijk praten van hart tot hart. Het is een gave die dieren (dus wij ook,maar zijn het verleerd) van nature hebben, omdat ze zo op de natuur en het niet-fysieke deel van hun wezen zijn afgestemd. Zij proberen steeds met de wereld om hen heen, met ons en met elkaar te communiceren.

Ik werk meestal op de chakra's (energiepunten in het lichaam), en werk aanvullend met Bachbloesems,edelstenen,kleuren,etherische olie,...

Bij medische problemen zal ik de dierenarts inschakelen of de mensen doorverwijzen naar hun dierenarts, ik werk enkel aanvullend, maar niet in de plaats van de dierenarts!!

Behandelingen kunnen bij mij in mijn praktijk gebeuren of thuis bij het dier in zijn vertrouwde omgeving (bv. ideaal voor dieren die heel nerveus of angstig zijn). Ook kan men opteren voor een consult op afstand bv. bij healing of communicatie, dit gebeurd meestal via foto (dus via mail).

Voor de werking van Bachbloesems, edelstenen, etherische olie, kleuren, zie het principe bij de "behandelingen bij mensen".

question

Soorten Healing

Spirituele Healing

Met hulpmiddelen uit de natuur of universele kracht. We halen negatieve energie weg, we geven positieve energie terug en we werken eventueel aanvullend met edelstenen en kristallen, kan ook op afstand via foto. Healing is werken met energie. Het lichaam heeft het vermogen om zichzelf te genezen, maar vaak werkt het zelfgenezend vermogen niet (goed) meer, door verstoring van het energieveld door bv. stress of spanningen. We kunnen door behandelingen alles weer laten stromen en openen wat geblokkeerd was. Hiermee kunnen we diverse klachten verlichten bv. lichamelijke klachten o.a. pijn ... of emotionele klachten o.a. angst,verdriet ...

Reiki

Door impulsen & met symbolen of kleuren stoornissen op lichamelijk, geestelijk & emotioneel of spiritiueel vlak wegnemen, met universele energie.

Kristal Healing

Combinatie van healing, relaxatie en energetische massagemet gebruik van één of meerdere kristallen, bvb. Seleniet.

Chakra Healing / Therapie>

Healing op de chakra's, (energiepunten in het lichaam), zodat deze terug in evenwicht kunnen komen, eventueel aangevuld met de helende kracht van edelstenen (opgeladen met Reiki)

Intuatieve Therapie>

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende massagevormen apart of in combinatie, al dan niet aangevuld met etherische olie toepasselijk op het probleem of op ontspanning. Door aanraking van je dier ben je bezig met communiceren. Een dier vindt het heerlijk als hij gestreeld,geborsteld wordt. Ook door massage zal de band met je dier steeds beter en intenser worden. Massage en Ttouch is een aanrakingstechniek die een kalmerende,stimulerende en bewustmakende werking heeft. Het helpt ook bij bijten en agressie,angst,spierpijn,nervositeit,of revalidatie na kwetsuren of ongeval,enz...

Dierenmassage / TTOUCH

We gaan de energiestroom in het lichaam opmeten, en daar waar tekorten zijn aan energie of slechte energiestroming aanvullen.

Stervensbegeleiding en Rouwverwerking

Wanneer u afscheid moet nemen van uw dierbare dierenvriend,kan het voor jezelf en je dier heel moeilijk zijn om afscheid te nemen en mekaar los te laten, wij helpen jullie door deze moeilijke momenten heen door te luisteren, praten, en werken aanvullend met de therapieën hierboven beschreven..

Holistisch Programma

Holistisch wil zeggen dat we naar het geheel van de dieren en mensen gaan kijken en ook op de eventuele interactie tussen mens en dier. Het wil ook zeggen dat we de middelen en manieren uit de natuur gaan toepassen, zoals bv. kruiden,etherische olie,Bachbloesems,edelstenen, kleuren, healing, massage, dierencommunicatie, spiegel mens-dier,...

Werking: Bij dieren is het principe ongeveer hetzelfde als bij mensen. Ik begin met een gesprek met de eigenaar en met het dier (dierencommunicatie), ik ga via het gedrag de lichaamstaal aflezen en ga een eerste kleine behandeling geven (massage,relaxatie,healing,edelstenen, al naargelang het probleem) om in het lichaam aan te voelen waar de blokkades zitten. Ik maak een analyse, aan de hand daarvan stel ik een behandelplan op en bespreek het met de eigenaar, hoe dikwijls en wat er zal gebeuren om terug tot herstel te komen en opteer voor reiniging van binnenuit voor de afvalstoffen in het lichaam die verstoring teweegbrengen.

Werken met Therapie dieren

Samen met Maylo, mijn therapiehondje van Spaanse afkomst, heb ik een opleiding genoten om bij kinderen, bejaarden en mensen met een handicap het leven wat aangenamer te maken of leren om te gaan met dieren. Op uw vraag komen wij graag langs in school-zorgcenter-instelling..

maylo

Back to ToparrowBack to Services