Mens en Dierlogo met hand en poot

Behandeling bij Mens en Dier

Soms weten we iets in ons onbewuste maar we weten het niet "echt". Een hond laat dan een ziekte of een gedragsprobleem zien dat gelijk of net tegenovergestelde is aan ons gevoel/gedrag om ons wakker te schudden. Een gebrek aan vertrouwen van de hond is een reactie op ons gebrek aan zelfvertrouwen. En door je eigen probleem aan te pakken worden mens en dier er beiden beter van. Dat is "weerspiegeling tussen mens en dier".

Weerspiegeling Mensen en Dieren

In de praktijk kan je vaststellen dat mensen en hun dieren vaak dezelfde of net de tegenovergestelde emoties, ziektes,blessures enz. hebben. Mens en dier lijken wel spiegels van elkaar. Dieren, maar voornamelijk honden zijn heel empatisch voor de gevoelens in hun roedel (leefgemeenschap bij honden). Empathie kan omschreven worden als een meevoelend begrijpen, ze slorpen onze emoties op zoals een spons water opslorpt. We gaan de spiegels gebruiken als hulp om in die relatie de tegenovergestelde of gelijke kenmerken te ontdekken. Als een hond een gedragsprobleem of ziekte heeft, kunnen we gaan kijken naar het gezin waarin hij leeft. Hoe is het karakter van hun mensen, hoe leven de mensen, zijn er emoties of ziektes? Zo kunnen we het dier linken aan zijn eigenaar of andersom. Hieraan aangepast kunnen we de gepaste behandeling geven zoals beschreven bij "behandeling bij mensen en behandeling bij dieren".

Weerspiegeling plus behandeling Massage-Reiki-Bachbloesems,aanvullend met geuren-kleuren en edelstenen (incl. Bachbloesems & Edelstenen), mens & dier worden samen behandeld.

Behandelingen Mensen

Behandelingen Dieren

foto van hondenpoot in mensenhand

Back to ToparrowBack to Services